Home » Madlavning » Sådan finder du den rigtige mikroovn

Sådan finder du den rigtige mikroovn

Det kan være rigtig svært at finde det rigtige køkkengrej. Deriblandt kan det være svært at finde den rigtige mikroovn. For hvad skal man egentlig kigge efter? Det er det teksten her, skal give dig svar på. Der er en del ting, man skal holde øje med, når man køber mikroovn. Nogle af de ting kan du læse mere om i det næste afsnit.

Punkt of punkt – De basale ting

Det kan være svært at skelne mellem, hvad der er vigtigt, og hvad der er knap så vigtigt, når man kigger på elektronik. Det kan være, du har fundet en mikroovn, der har et flot design, men som er så kompliceret, at man helt kan miste modet. For at slippe af med det kommer der her en tjekliste, med de mest basale ting du skal holde øje med.

  • Effekten. Hvor mange Watt effekt har den? En normal mikroovn har omkring de 800 Watt, men specielle funktioner kan kræve mere end det.
  • Kapacitet. Hvor meget plads skal der være i din mikroovn? Kapacitet spiller altid en stor rolle. Selvfølgelig kan det variere, hvor meget plads man har brug for, men som tommelfingerregel er det bedre at købe den lidt for stor end lidt for lille.
  • Design. Design spiller ikke nødvendigvis en stor rolle for alle. Mange har deres mikroovn bag en skabslåge, så den ikke står fremme. I sådanne situationer spiller design selvfølgelig ikke den største rolle, men hvis du har din mikroovn stående ude, er det en anden sag. Som med så mange andre, ting koster design ekstra. Dog skal man ikke undervurdere det, da en lille forkert brik i køkkenet kan ødelægge det overordnede udseende.

Nyd et glas vin til en saftig bøf

Nu når du har fået installeret din mikroovn, kan du passende afprøve den, og fejre din succes med et godt glas vin og en saftigbøf. Den saftig bøf kan du passende lave ved hjælp fra din nye mikroovn, og det gode glas vin kan du hente fra dit vinkøleskab. Har du ikke et vinkøleskab, er det helt sikkert noget, du burde overveje at anskaffe dig. Et vinkøleskab opbevarer dine vine ved den rigtige temperatur, så de er klar til servering med det samme. Faktisk kan man smage en ret tydelig forskel på vin ved den rigtige temperatur og vin ved den forkerte. Læs meget mere om vinkøleskabe her.