Home » Generelt » På trods af illusioner på TV tager kvalitet tid

På trods af illusioner på TV tager kvalitet tid

I forbrugernes marketplace, kan folk betale ekstra for en designer label, et anerkendt varemærke eller produkter med berømthed påtegninger. Når en virksomhed investerer i kapitalgoder, dog alle ovenstående bliver meningsløst, medmindre udstyret, der udfører, møde eller overstiger forventningerne. Mens pris, levering og æstetik er de sædvanlige faktorer mennesker hævder som de primære kriterium, når du foretager et køb, pålidelighed, efter min mening har langsomt overtaget No. 1 spot som nøglen til kundetilfredshed og gentage forretning.
Pålidelighed mener jeg tillid til, at det købte udstyr vil udføre som annonceret over en rimelig mængde tid.
Producenterne vil fortælle dig, at de er ansvarlig for at opbygge pålideligheden i deres produkter gennem en kombination af godt design, kvalitetsmaterialer og forsigtig fremstillingsteknik.
Det er rigtigt, at et punkt. Producenter i dag er ikke kun under pistolen til at producere kvalitetsprodukter, men bliver udfordret til at gøre det på rekordtid. USA har længe været et samfund, der ønsker at have sin kage og spise det, også. Som om krævende ting stor, men også billige ikke var udfordring nok, har i dag baren vokset til at omfatte store, billige, og leveres i 24 timer.
Man behøver blot at tænde fjernsynet til at se, hvordan dette fænomen kører grasserende. “Reality-TV” er at ændre den måde, vi gør forretninger? Er det underholdning eller et tegn på ting til at komme? Alt fra at bygge brugerdefinerede $100,000-plus motorcykler i en uge til at gøre en fuld hjem renovering, mens ejeren er på film. Er dette virkeligheden? Producenter af viser forsøge at overbevise dig, det er. Det sker hver onsdag aften, og de har aldrig savnet en deadline endnu. Det ser ud til at alt fungerer og slutbrugerne synes temmelig tilfreds (i første omgang, anyway).
I dag, synes det, forbrugerne er overbevist om, at hvis TV kan gøre det, fabrikanterne bør kunne så godt. I virkeligheden, hvis jeg plunked ned $100.000 for en flishugger, ville jeg ikke have dem til at bygge det i en uge – men det er mig. Og som for mit hjem, jeg foretrækker de lade den konkrete tørre, før de begynder at sætte væggene på toppen.
Hidkalde mig forhenværende-skole, men jeg mener stadig, Rom ikke blev bygget på én dag. Selvom det kunne have været gjort, den ekstra tid var nødvendige for at sikre, at det ville vare.
Så hvordan kan du gøre visse du får dine penge værd? Tid, procedurer og ansvarsforhold.
Uanset hvor mange mennesker kaste du efter et produkt til at fuldføre det, det tager tid og test for at sikre kvaliteten er der og at pålideligheden er bygget.
I modsætning til reality-TV, kan en masse ting ske til et produkt, når det ruller af samlebåndet. Forlader afsat tydelige misbrug og katastrofale ulykker, kan endda nogle ret almindelig praksis tilføje til din reparationsudgifter, øge nedetid og reducere levetiden af dit udstyr, hvis procedurerne er fremskyndet eller selv hoppet helt.
Fleste af producenterne har jeg mødt stolte af de produkter, de producerer. Års erfaring har lært dem de nødvendige skridt til at producere et kvalitetsprodukt, der vil sikre pålidelighed for ejeren, når de tager ejerskab. Bede dem om at kompromittere deres standarder uundgåeligt vil resultere i trin er udeladt eller fremskyndet. I sidste ende, vil du ikke få den kvalitet, du har betalt for.
Arbejder hånd i hånd med dine leverandører og koordinere rimelige tidsfrister er Mo. 1 ting forbrugerne kan gøre for at sikre pålidelighed og får, hvad de betaler for.


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.