Home » Generelt » IRS Alert: “betalere har brug for at være på den ser ud for skattesvig”

IRS Alert: “betalere har brug for at være på den ser ud for skattesvig”

Skat-Definition.org (www.tax-definition.org) er rapportering om den anden del af skat scam alert fra Internal Revenue Service (IRS): love i skat svindel og Manipulation af momskoder.
Med IRS at bringe sin årlige programoversigter for talrige skat svindel, der foregår, er debatten om misbrug af skattelovgivningen blevet varmere. “Dirty Dozen” ser på forskellige former for skat-svindel, der har fundet sted i et år, til at holde folk i USA klar over svig agenturer og deres ejere, der flytter i skikkelse af skat fagfolk.
Modus operandi for såkaldte skat agenturer og moms rådgivere er at manipulere de fastsatte regler og love for at få skattenedsættelse. De fanger hold af folk, der er mest tilbøjelige til at falde for deres falske påstande. Efter de skattefradrag teknikker givet af dem kan lander du i fængsel. IRS holder en streng fane på de mange agenturer og tager retlige skridt mod svigagtig dem.
Forskellige klausuler og doktriner, der er snoet og bruges til at få skattenedsættelse er:
Unddragelse af beskæftigelse skat: der er tidspunkter, når skat agenturer instruere skat filers ikke at tilbageholde beskæftigelse skatter fra deres løn. Dette er en forkert fortolkning af afsnit 861. Efter noget som dette kan føre til straffedomme og påbud. Sanktioner og ekstra skatter kan opkræves fra mennesker fundet skyldig af IRS.
Corporation alene: der er mange mennesker, der gælder for indarbejdelse af hævder at være en del af nogle religiøse organisation eller andre falske institution i håb om at de kan undtages fra føderale indkomstskat. Corporation eneste statut giver fordelen af skattefritagelse til religiøse ledere, dermed adskiller dem fra ejendomsretten til kirken og andre aktiver, lovligt. Skat agenturer bede folk om at bruge denne statut for at undslippe skatter, andre tilgodehavender og børnebidrag.
Stigende offshore transaktioner: de fleste mennesker rådes til at skjule deres indkomst i offshore banker og regnskab af skat agenturer. Sådanne mennesker har tendens til at bruge offshore kreditkort, livsforsikring, leasing ordninger, bankoverførsler og udenlandske trusts for at unddrage sig at betale enorme skat. IRS og andre amerikanske myndigheder er på et kig ud for sådanne mennesker, som godkender og fremme sådanne ulovlige transaktioner.
Tilfælde af identitet tyveri: The IRS har modtaget oplysninger om nogle identitet tyverier hvor bedragere har stjålet værdifulde oplysninger fra mennesker guising sig som officerer fra IRS. De stjålne data er derefter blevet brugt for kreditkort og låneansøgning. Nogle mennesker har også modtaget fiktive korrespondance fra forskellige agenturer forklædt som IRS. Folk har tendens til at afsløre meget vigtige oplysninger til dem som deres sociale sikring og checkkonto numre, og mange andre ting.
Fradrag for velgørende institutioner: forskellige velgørende institutioner og almennyttige organisationer har gavn af skattefradrag. Skat agenturer rådgive deres kunder til at overføre alle deres aktiver og andre egenskaber til en sådan institution, på papir. Personen, der stadig fastholder faktiske kontrol eller hold i ejendommen. Dette hjælper enkelt at få skattefritagelse og andre fradrag. IRS afskrækker sådan praksis og tager retslige skridt mod den skyldige.
Den bedste ting at gøre er at undgå at blive narret af svig skat agenturer, og at kontakte IRS direkte til enhver form for oplysninger eller afklaring.
Læs mere om elektronisk arkivering (e-arkivering):
Skat former for E-filers:


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.