Home » Generelt » Fem væsentlige leje praksis

Fem væsentlige leje praksis

Rekruttering og ansættelse er ofte udført i hastværk, forlader virksomheden til at omvende sig i det lange løb. I dag, er der en grund til at være bekymret for uagtsom ansættelse. Uagtsom leje betyder du og dit firma kan sagsøges hvis en af dine ansætter skader andre medarbejdere, især hvis du kunne have forudset et problem men ikke gjorde en grundig kontrol af den nye medarbejder inden ansættelse.
Følgende liste over fem væsentlige leje praksis opstiller det minimum, som du bør følge:
1. kræve uden for testning. Tillade en kompetent, uvildig professionel interviewer til at administrere både papir og blyant og verbal test. Professionel test virksomheder kan administrere gyldig psykologiske tests for intelligens, stabilitet, selv bestemmelse af vanedannende eller uærlige personligheder, samt færdigheder tests af vigtige tekniske evner i din arbejdsstyrke. Jeg finde test ofte validerer en mistanke om jeg allerede havde, men var endnu ikke klar til at komme overens med.
2. foretage en streng personlige interview. Dette omfatter generelle holdning spørge, hvordan du vil styre din chef spørgsmål, hvordan du vil styre dine medarbejdere spørgsmål, spørgsmål vedrørende ansøgeren forståelse af de finansielle funktioner i en forretning og din afdelings rolle i den virksomhedens samlede succes, spørgsmål vedrørende sagsøgerens evne til at sætte mål og hans eller hendes forventninger om at opnå mål, spørgsmål vedrørende specifikke færdigheder, der kræves for jobbet, og generel kommunikation kræves af jobbet.
3. arrangere en peer-gruppe interview. Denne del af processen opfordrer ansøgere til at tale mere frit og hjælper med at finde ud af, hvordan komfortable de vil være i arbejde med deres jævnaldrende. Følge op med et møde af alle involverede i den ansættende beslutning om at afgøre, om der er en gruppe konsensus om ansøgerens egnethed for arbejde i virksomheden.
4. gør en baggrundskontrol. Ikke forsømme dette, selvom det er en medarbejders fætter eller din konkurrents bedste sælger. Det er meget nemt at oprette en konto med en opsøgende virksomhed online og relativt hurtigt og billigt finde hvis ansøgeren har en ren straffeattest eller en historie af DMV problemer, retssager, der involverer tidligere arbejdsgivere, arbejdsskade hævder, og så frem.
5. Lav en reference check. Du kan foretage disse over telefonen, men de kan indebære en skriftlig anmodning. Reference kontrol er mindre effektiv end det plejede at være, selvom du kan stadig finde nogle mennesker, der er villige til at tale. De fleste tidligere arbejdsgivere spiller det sikkert og kontrollere kun datoer for beskæftigelse og løn.
Dokument, som du har taget alle disse trin og du har gået en lang vej mod at beskytte dig selv mod en afgift eller uagtsom ansættelse. Og endnu vigtigere, du har taget de første skridt mod at finde en medarbejder der kan stole på og med hvem du kan etablere et vellykket ansættelsesforhold.


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.