Home » Blandet » AARP Pensionsberegner

AARP Pensionsberegner

Når du leder efter en pensionsberegner, er det vigtigt at overveje den procentdel af den årlige indkomst, der er nødvendig for at nå dine mål. Denne procentdel skal være baseret på den samlede opsparing, du har til pensionering, inklusive arbejdsgiverbidrag, 403 (b) planer, Roth IRA’er og ikke-pensionskonti. Lommeregneren antager, at du bidrager til dine konti hvert år og tager årlige udbetalinger. Hvis din indkomst er variabel, kan du ændre disse antagelser for at få et nøjagtigt resultat.
AARP-medlemsberegner

AARP-medlemspensionsberegneren er et glimrende værktøj til at beregne, hvor meget du skal spare op til pension. Det tager ikke højde for din ægtefælles arbejdsgiversponsorerede pensionsordninger. Derudover estimerer denne lommeregner din forventede levetid i pension. Selvom du måske vil begynde at spare endnu hurtigere, jo mere du kan spare, jo bedre. Bortset fra pensionering tilbyder AARP også en række andre finansielle tjenester.

AARP-pensionsberegneren bruger en interaktiv skyder til at estimere, hvor mange penge du skal leve af, når du går på pension. Det estimerer også leveomkostninger og beregner de fordele, du kan være berettiget til at modtage afhængigt af din alder og dine nuværende fordele. AARP’s talsmand for økonomisk sikkerhed, Joshua Rosenblum, har udviklet lommeregneren. Det viser en graf, der illustrerer, hvor mange penge du skal bruge for at gå på pension i forskellige aldre.
AARP Pensionsopsparing Lommeregner

AARP-pensionsopsparingsberegneren hjælper dig med at finde ud af, hvor mange penge du har brug for for at gå komfortabelt på pension. Det vil også hjælpe dig med at finde den mest effektive plan for at nå dit mål. At spare op til pension kan virke som en skræmmende opgave, især hvis du er bagud. Du har måske en vag idé om, hvad du har brug for, men har udskudt det på ubestemt tid. Brug af AARP pensionsopsparingsberegner hjælper dig med at bestemme, hvor meget du skal lægge til side hver måned for at nå dine mål.

Det er vigtigt at begynde at spare op til pension så hurtigt som muligt. Du vil være mere komfortabel med det beløb, du skal spare op, når du rammer pensionsalderen. AARP-pensionsberegneren har mange forskellige muligheder, der passer til dine behov. Du kan også bruge den til at justere afkastet til AARP-pensionsopsparingsberegnerens anbefalede procentdel. Når du har oprettet dine personlige oplysninger, kan du begynde at bruge AARP-pensionsopsparingsberegneren til at bestemme, hvor mange penge du har brug for at spare til pension.
TIAA-CREF Pensionsopsparing Lommeregner

Hvis du er i dine tidlige pensionsår, er TIAA-CREF pensionsopsparingsberegneren et vigtigt værktøj til at hjælpe dig med at bestemme, hvor mange penge du skal hæve hver måned. Der er forskellige muligheder, herunder livsvarige livrenter, som giver dig en månedlig indkomst, så længe du lever. Men hvis du har brug for at udskifte din indkomst regelmæssigt, kan en livrente være den bedste mulighed for dig.

TIAA-CREF Individual &Institutional Services, LLC er en registreret mæglerforhandler og er medlem af FINRA og SIPC. Enkeltpersoner bør konsultere en CPA, advokat eller anden kvalificeret finansiel rådgiver, før de investerer eller trækker sig tilbage fra et produkt. Investerings-, forsikrings- og livrenteprodukter er ikke bank- eller FDIC-forsikrede. Deres værdi kan falde over tid.